Thursday, May 8, 2014

Φιλικά, ο Εκδότης...


Ότι συμβαίνει ανάμεσα σε Αθήνα και Λας Βέγκας, μένει ανάμεσα στην Αθήνα και το Λας Βέγκας.

Είναι φορές που τα βράδια δεν μπορείς να κλείσεις μάτι και ξεκινάς να σερφάρεις στα αχανή νερά του ίντερνετ με βάρκα την έμπνευση της στιγμής, όταν το ένα λινκ οδηγεί στο άλλο και οι μηχανές αναζήτησης, δέχονται λέξεις κλειδιά που σου έρχονται στη στιγμή για συχνά ανεξήγητους λόγους.

Ήταν ένα από αυτά τα βράδια, όταν η αναζήτηση μου ξεκίνησε με στόχο να πάρω μια ισχυρή δόση καλτίλας. Νότης Πιτσίλος, Τέλης Σταλλόνε, Ζωρζ Τσαπελάς, Berto, σινέ-τσοντάδικο Αβέρωφ, από όλα είχε ο μπαχτσές...

Και ξαφνικά λινκ στο λινκ, πέφτω στον θησαυρό. Φωτογραφικό αρχείο από φτηνά-κάκιστα περιοδικά ντόπιας παραγωγής σεξουαλικού περιεχομένου. Χτύπησα φλέβα χρυσού στην "καλτοσύνη", όχι αστεία.

Μιλάμε για απίστευτο κάψιμο. Μοντέλα από το εξωτερικό να βαφτίζονται με την μέθοδο του clopyright των φωτογραφιών, ως Έλληνες-Ελληνίδες από το...μαγευτικό και σέξι Κατάκωλο και να ποζάρουν "αποκλειστικά" για το φακό του περιοδικού και τους αναγνώστες του. Πικάντικες και κίνκι ιστορίες "αναγνωστών" ξεπατικωμένες από ξένα περιοδικά ή γεννημένες στο μυαλό των ανώνυμων συντακτών και πονηροί χαιρετισμοί και αστειάκια περί μη σεξουαλικής ανεργίας από τον επίσης ανώνυμο εκδότη του περιοδικού "Εμπειρίες".

Όλα αυτά φυσικά σε εποχές πριν το ίντερνετ, πριν την ιδιωτική τηλεόραση, πριν τα συνδρομητικά κανάλια και πριν το μεγάλο μπαμ των βιντεοκλαμπάδικων με το παραβάν να κρύβει το Debbie Does Dallas, το Inside Seka και τον μυθικό ντετέκτιβ Johnny Wad.


Απολαύστε καλτίλα, υπεύθυνα.


Ο φιλικός Εκδότης...Εκδότης θα ναι το επίθετο του. Δεν εξηγείται αλλιώς....Επίσης τρέξτε να προλάβετε το στρογγυλό ποσόν των 5.000δρχ αν στείλετε καλό ρεπορτάζ με φωτογραφίες κάποιας κοπέλας. Bέβαια αυτές οι 5.000δρχ δεν δινόντουσαν ποτέ, μιας και το clopyright και το βάφτισμα από ξένο σε ελληνικό προϊόν, έδινε και έπαιρνε. Ελληνοποιήσεις τύφλα να χει ο Μπουμπλής, ο Πολέτι και ο Άλτσιμπαρ...



Τυπική σεξι με ολίγη από μελό ιστορία που την έβγαλε από το νου του κάποιος από τους ανώνυμους αρθογράφους, προφανώς βλέποντας πολύ Jess Franco. Ειδικά αυτό "το κατά-τύχη βρήκα το περιοδικό στο λεωφορείο", όλα τα λεφτά.



 Άλλη μια περίπτωση μούφα ιστορίας βγαλμένη από τη φαντασία του αρθογράφου. Η μοναδική περίπτωση να την έχει στείλει όντως κάποιος, είναι να την έστειλε ταξιτζής, διότι ως γνωστόν η δικιά τους φαντασία οργιάζει και γαμάει περισσότερο και από τον Ron Jeremy. Μόνο ταξιτζής θα έγραφε ολόκληρο πόνημα για την μέθοδο του να καμακώνει. Προφανώς όταν ξέμενε από γυναίκες, καμάκωνε χταπόδια στο Ζούμπερι...



Αν η Αλέκα γεννήθηκε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, τότε ο Κρόιφ γεννήθηκε στην Δράμα και οδήγησε την Δόξα του Τσιτσόπουλου στην κατάκτηση του διαγαλαξιακού κυπέλλου πρωταθλητριών, σκοράροντας τρια γκολ εις βάρος της Sith United. Όσο για την Κατερίνα; Η Άστριντ από την Σουηδία, ακόμα ψάχνει να βρει πως κατέληξαν φωτογραφίες της σε περιοδικό στην Ελλάδα και δεν πήρε φράγκο από τα δικαιώματα...



Ο Μάκης από το Π. Φάληρο φωτογράφησε και καλά την γκόμενα του την...Αγνή από την Πάτρα και πήρε τις 5.000δρχ. Αλήθεια!!! 



Ο Φώτης τριγυρνώντας στην γνωστή συνοικία της Θεσσαλονίκης, Μικρό Αιντχόβεν, γνώρισε την ντόπια Άννα και παρά τις αντιστάσεις της, την πήγε στη ρόδα του Λούνα Παρκ και μετά την έβγαλε φωτό και τσέπωσε τις 5.000δρχ. True Story!






Όλα τα αστέρια των Σ-Ε-Χ-Υ ΣΟΟΥ. Σέχυ λέμε.


That's all folks...








Πάμε όλοι μαζί το ρεφρέν...



10 comments:

  1. Μα ναι ρε μαλάκα. Είναι πολύ γνωστή η ολλανδική συνοικία της Θεσσαλονίκης. Εκεί άλλωστε γεννήθηκε κι ο Έντι Βαν Χέιλεν (σε ανατρέχω στα σχόλια ενός άρθρου που είχα βγάλει το Δεκέμβριο, μαζί με τον Απίτη).
    Υ.Γ. Αίμα, τιμή κι αξούριστο μουνί.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Έντι από την Ολλανδική αποικία της Θεσσαλονίκης υπήρξε επίσης και οργανωτής της Θύρας 4. Η Άννα μάλιστα έμενε απέναντι του, έρωτας χωρίς αντίκρυσμα...Ο Έντι είχε μόνο τον ΠΑΟΚ στο μυαλό.

      Delete
  2. Αν ο Μάκης είναι ρεπόρτερ, τότε η Espresso είναι συνώνυμο της έγκυρης δημοσιογραφίας.

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Ρεπόρτερ", "Ρεπόρτερ", έχει άλλη έννοια. Μην πετάς λάσπη άδικα στον κύριο Εκδότη.

      Delete
    2. Επίσης δεν ήξερα ότι όλοι οι αναγνώστες των περιοδικών αυτών παίρνουν Ολλανδέζες για γυναίκες.

      Delete
  3. Αυτός ο μεσογειακός συνδυασμός γαλάζιου ματιού-ξανθού μαλλιού με εντυπωσίασε. Πάνω απ' όλα αληθινές ιστορίες!

    ReplyDelete
  4. Κλαίω με τον τύπο με το μισοκατουρημένο,γαλάζιο μαγιώ.

    Φιλικά,
    Η Αναγνώστρια

    ReplyDelete
  5. Δεν ξέρεις πόσο μας γαμάς. Βάλε ντισκλέημερ στην αρχή, ρε. Πες "θα πέσει τσοντοποστ". NSFW gamw ta ypourgeia mou.

    Είμαι και σε ημιpublic pc και θα φάω φτυάρι, LoL...

    ReplyDelete
  6. Ο νταβατζής της Ομόνοιας. Με πρωταγωνιστή το Νίκο Καρανικόλα! Πολύ γέλιο!

    ReplyDelete

Hit The Keyboard