Sunday, April 27, 2014

SODOM ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! (Ένα ολοκαύτωμα, δύο καμμένοι, ένας Τεξανός και μία πένα)


Ότι λέει ο τίτλος...



SODOM ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Τοm Angelripper προσκυνώ σε!

Μέρες σαν την χθεσινή, είναι από αυτές που αφήνουν "σημάδια" και από αυτές για τις οποίες ζει και αναπνέει ο κάθε headbanger που σέβεται τον εαυτό του.

Η πουτάνα η τύχη αυτή τη φορά δεν είχε στεγνό μουνί και έτσι μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν, κατάφερα επιτέλους να "σκοράρω" συναυλία των Sodom. Τα εισιτήρια (αν κάποιος μπορεί να αποκαλέσει εισιτήριο μια φτηνή εκτύπωση, χωρίς...τις απαραίτητες τρυπούλες επάνω της) είχαν αγοραστεί μέρες τώρα, το μεταλικό ραντεβού με τον Απίτη είχε κλειστεί και το μοναδικό πράγμα που έμενε, ήταν να αρχίσει το ηχητικό ολοκαύτωμα εκ μέρους των Sodom. 

Και το γαμήδι, έγινε όπως το περιμέναμε. Η τελειότερη thrash μηχανή στον πλανήτη, μόνο στην Γερμανία θα μπορούσε να είχε φτιαχτεί και για άλλη μια φορά έδειξαν πως, thrash μπορεί να παίζουν πολλοί, αλλά σαν τους Sodom, ΚΑΝΕΙΣ. 

Για 20 ύμνους, Απίτης και Φίδης δεν μπορούσαν να μαζέψουν από το πάτωμα το σαγόνι τους, που είχε ανοίξει διάπλατα, ενώ η αδρεναλίνη, η πόρωση, η έκσταση και η καύλα σημείωναν επίπεδα ρεκόρ. Οι δύο καμμένοι είχαν περάσει σε άλλη διάσταση...Έγιναν πολεμική μηχανή με ένα "M16" ανά χείρας, ενώ όλη την ώρα ανέπνεαν riffs και εξέπνεαν καθαρή "Νapalm" και "Agent Orange". Και μέσα σε όλο το χαμό κατάφεραν να μοιραστούν μπύρες με έναν Τεξανό λες και γνωριζόντουσαν χρόνια (σ.σ αυτή η αίσθηση brotherhood μόνο στο  metal υπάρχει), να παίξουν με το μπάσο του Tom και να τσιμπήσουν και την πένα μετά το τέλος του ολοκαυτώματος.


Και κει που πίστευαν πως μετά από τέτοιο ολοκαύτωμα, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μείνουν όρθιοι ούτε για άλλο ένα λεπτό, η θυσία στους Θεούς του Thrash, έπιασε τόπο και έχοντας ευλογηθεί με το "Σημάδι του Κακού", σαν άλλα energizers bunnies, την έκαναν για την Operation Heavy Metal Party Night μέχρι πρωίας, όπου ο ένας Ύμνος υποδεχόταν τον άλλο και γύρω στις 6 το πρωί να τα κάνουν όλα πουτάνα υπό τους ήχους των Blood Of My Enemies, Defender και Warriors Of The World...

Πρόεδρα I Salute You!





6 comments:

  1. Είχα υποψίες,αλλά χθες επιβεβαιώθηκα: δεν κουράζεσαι ποτέ. Αλλά γι' αυτό σ' αγαπάμε.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια να λέγεται. Fueled by fire and steel.

      Delete
  2. Τς τς τς. Μαλλιάδες, τριαντάρηδες, σουρωμένοι και πρεζάκηδες. Που ακούτε συγκροτήματα που δεν έχουν πια καμιά αξία. Και παρασύρετε κι αθώα ανήλικα μαζί σας. Ντροπή σας και αίσχος σας λαίμαι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Father Βάρβαρε εσύ?

      Shit just got serious...


      Delete
  3. Free fire zone with my m16.........

    Sodom ρε αιδοία!!!
    Ήταν γαμάτα! Αναμένουμε τους επόμενους...

    ReplyDelete

Hit The Keyboard