Tuesday, February 3, 2015

Κορασίδα Raver...







Κοίτα τι βρίσκεις αν ψάξεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στις κατακόμβες...

"Η Σταματίνα είναι μόλις 17 χρονών και παίζει στον πόλεμο των ravers με ab fab "love peace and unity" όπλο.  Πηγαίνει ακόμα σχολείο, αλλά δεν χαλιέται γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι μίζερη (Όταν μιλάει η εμπειρία...)

Στο μέλλον μάλλον θα γίνει στιλίστρια ή ενδυματολόγος, αλλά ποιος νοιάζεται για το μέλλον όταν υπάρχει παρόν; (Μάλλον το κατάφερε και γεμίσαμε καγκουροκλαρινόγαμπρους)

Ψήνεται για ταξίδια (με το πορτοφόλι του Πασόκου ή πάντα έτοιμου να γίνει Ο.Φ.Α μπαμπά) και ατελειώτες νυχτερινές ή μεταξημερωμένες διαδρομές στην clubland παρέα με φίλους. Είναι φορτισμένη full με θετικά vibes και προσπαθεί να δίνει το ευοίωνο feeling της σε όλους (Χοροπηδάει σαν κατσίκι, που θα έλεγε και η μάνα Raver).

Ακούει όλη μέρα house (ακόμα και στη χέστρα), αλλά δεν την χαλάει και η psychedelic, είναι αναλόγως τα κέφια της και σε τι φάση βρίσκεται...

Δεν αρνείται ποτέ μια εμπνευσμένη πρόταση (Λούκα Μπράτσι, εσύ;)  και η επιλογή του κλαμπ εξαρτάται πάντα από το event και τον DJ που βαράει. Σημασία έχει το dance fever και η καλή παρέα στο ίδιο μήκος κύμματος (μάλλον σε ακτίνα κύκλου ήθελε να πει).

Αν της την σπάει κάτι, είναι αυτό το άγευστο, άσχετο και άχρωμο crowd που έχει μπλεχτεί στη φάση του αθηναϊκού raveland και αυτοαποκαλείται raver. "Κάποτε πηγαίναμε στα πάρτι και όλοι εκστασιαζόμασταν απ' τη μουσική και το feeling που είχαμε επιλέξει (17 χρονών και λέει: "Κάποτε"...Όταν μιλάει η εμπειρία λέμε) και οι ίδιοι φτιάξαμε (Με πυλοφόρι και μυστρί;) και περνάγαμε super.

Τώρα αυτό είναι παρελθόν (έχει κολλήσει ένσημα στη νύχτα λέμε) και ο φόβος (what?) είναι αυτός που μας οδήγησε στα λεγόμενα "chill-out".  Καλύτερα να την κάνεις σε κάνα σπίτι κολλητού (Εμπρός όλοι στης Ούρσουλας) παρά σε κλαμπ τίγκα στην ασχετίλα..." λέει η Σταματίνα. (Σαν άλλος Μάστερ Γιόντα)

Της την σπάει ο κόσμος που μάταια προσπαθεί να σε πείσει πως η μουσική που για σένα είναι τρόπος ζωής, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο βιασμός της ακοής. Το μόνο που ζητάει από τον κόσμο είναι να δείξει ένα μικρό "respect" στη φάση που από underground πάνε να την κάνουν mainstream (τηλεφώνησε τώρα στο 2310-521010 και θα μάθεις ποιοι και πως) .

"Δέχομαι την κριτική των άλλων, αλλά μόνο αν είναι βασισμένη σε facts και επιχειρήματα. Δεν γουστάρω να μου καθορίζουν τη ζωή, γιατί νιώθω τις δυνάμεις μου αρκετές να με στηρίξουν (Καθαρίζει ο Πασόκος Ο.Φ.Α μπαμπάς που λέγαμε). Μ'αρέσει να γνωρίζω κόσμο και μ'ενδιαφέρει μόνο το παρόν. Το μέλλον δεν με αγχώνει γιατί  δεν με χαλάει το απρόσμενο (Μικρή Βούδας και έτσ').

Τις δυσκολίες (τις ποιές;) τις αντιμετωπίζω με ένα χαμόγελο, εντελώς colgate και δεν αφήνω τους άλλους να μου χαλάνε την διάθεση", λέει.

"Με τα αγόρια τα πάω καλά και δεν με χαλάει να αράζω με κάποιον, όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις" (Σε αντίθεση με τον Τάκη που θέλει να αράζει μόνος του ) Είναι όμως δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις. (Α, ρε μαλάκα Tάκη!)

Anyway, δεν τρώω φρίκες, είμαι έτοιμη για όλα!" (Ασχολίαστο...)

Η Σταματίνα, ταξιδεύει πολύ και trip-άρει μέσα στον εαυτό της με την ίδια τρέλα (Δηλαδή βλέπει τους κύκλους μόνο για πάρτι της; )

«Πιο πολύ μ’αρεσε το τριήμερο που πέρασα στο Λονδίνο. Ψήνομαι για ένα ταξίδι στην Ibiza αλλά και στην Goa. Ο μόνος φόβος για το δεύτερο είναι πως ίσως αργήσω λίγο να γυρίσω από εκεί. (Μην σκας, το πορτοφόλι του μπαμπά να είναι καλά). Δεν με χαλάει όμως να κάνω διακοπές στην Ελλάδα.

Τα καλύτερα σκηνικά παίζονται μόνο κάτω από τον ήλιο και με καλή παρέα. Καραγουστάρω τη Μύκονο, την Κρήτη και την Πάρο (έχω συνδρομή στο KΛΙΚ και ξέρω εγώ...) αλλά ως γνήσια Θεσσαλονικιά πιστεύω πως το fun είναι μεγάλο και η πόλη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Αθήνα» (Βγήκε προς στιγμή από μέσα της ο Μάκης ο Μανάβης του ΠΑΟΚ

Η Σταματίνα είναι αποενοχοποιημένη. Η ζωή της είναι μια μεγάλη club-ότσαρκα (κάνει ρήμα με την μπουρδελότσαρκα) και δεν την απασχολεί τίποτα άλλο.

Ακόμη και αν τη ρωτήσεις για την πολιτική, θα σου πει: «Δεν με απασχολεί καθόλου. Όσο χεσμένους μας έχον αυτοί, άλλο τόσο τους έχω και γώ!» (Ο Ο.Φ.Α, ο πασόκος, ο μπαμπάς μου να ναι καλά και άμα γίνει καμιά στραβή στο μέλλον...ψηφίζουμε Ψεκαριστέρα ή Χ.Α ρε παιδί μου).

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: Μετά από όλα αυτά, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αν ο Τάκης δεν ήθελε να αράζει μόνος του, τότε ένας μεγάλος έρωτας θα μπορούσε να ανθίσει κάτω από τα "στρόμπο", ανάμεσα σε αυτόν και την Σταματίνα...

15 comments:

  1. Αυτή η τύπισσα δεν εξελίχθηκε σε τηλεκατίνα, σε κάτι σάπια μεσημεριανάδικα του Άλτερ (αιωνία η μνήμη); Κι ο Τάκης δεν έλεγε ότι θα γίνει κυριλές; Κοίτα να δεις πώς περνάν τα χρόνια.
    Υ.Γ. ΠΑΟΚ-Ρετσίνα-Σταματίνα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mε ανάγκασες να γκουγλάρω και ναι...φαίνεται πως εγινε τηλεκατίνα, αλλά και "κυριλέ" Αλλά νταξ' θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος έρωτας του Τάκη, είτε τότε, είτε τώρα που λογικά θα ναι και αυτός "κυριλές".

      Delete
  2. Πού διάολο το ξέθαψες αυτό ρε;

    https://www.facebook.com/events/824312730963747/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ούτε και γω ξέρω...το χα πετύχει κάπου, το έσωσα στο φάκελο αξιοπερίεργα-υποβαλκάνιων-κατιμάδων και σας το σέρβιρα μετά από καιρό.

      Καλά ρε τι "ομάδα" είναι τούτη; Χα χα χα χα Αλσος και δεν είμαι καλά...χα χα χαχ χα χα χα, ρε τι τραβάμε.

      Delete
  3. Από που το ξέθαψες αυτό ρε τεράστιε ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οπως ειπα και στον Πρόεδρα...

      Ούτε και γω ξέρω...το χα πετύχει κάπου, το έσωσα στο φάκελο αξιοπερίεργα-υποβαλκάνιων-κατιμάδων και σας το σέρβιρα μετά από καιρό.

      Delete
  4. Σταματίνα+Τάκης=Σταματάκης. Αξίζει ο ένας στον άλλον. Μηδέν στο πηλίκο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο...Τέλος!

      Delete
  5. Η Τσιμτσιλη ηταν raver? Δηλαδη καταπινε Mitsubishi και Motorola... και ηταν κλασμενη ολη την ωρα; Πσσσςςςςςςς L(end) (me) S(ome) D(rachmes) Σταματινα τωρα που χεις και λεφτα και παμε να ανεβουμε σε καμια παρνηθα ή Τατοι για κανα υπεθριο παρτι! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aμα δεν εισαι ο Τάκης με τους κύκλους να κάνεις στη μπάντα κύριος...Η κορασίς είναι ρεζερβέ από τον "θέλω να αράζω μόνος μου".

      Υ.Γ: Πάρτι μπιμπλίκι "Κενού Δικτύου"...και μπούκα μπατσέων στο amnesia...(για το 2ο θα γράψω κάποια στιγμή, τρελό σκηνικό)I rest my case

      Delete
    2. βάλε μπροστά τις μηχανές ρε σαραβαλο

      πιστος

      Delete
  6. Αμα αρχισουμε ιστοριες περι "Κενου Δικτυου" δε θα τελειωσουμε ποτε... ειναι πολλες, αλλα ωραιες! :D

    ReplyDelete
  7. Σίγουρα...και όχι μόνο...

    ReplyDelete
  8. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουμε οι νεώτεροι!

    ReplyDelete
  9. μετά απο αυτό έπεσε το iq μου τουλάχιστον 5 βαθμούς.....ευτυχώς το έσωαν τα σχόλια και ανέβηκε αλλους 2

    ReplyDelete

Hit The Keyboard