Thursday, December 4, 2014

Τι σπρώχνεις ρε μαλάκα;





Όλοι έχουμε φάει τη πούτσα της μετακίνησης με λεωφορεία, ηλεκτρικό, τρένα και μετρό. Μάλιστα κάποιοι από εμάς, έχουμε προλάβει και τα φορτηγά του στρατού να εκτελούν χρέη συγκοινωνίας και να μας ανεβοκατεβάζουν τα κωλοφάνταρα...

Η κατάσταση σε αυτό που θέλει να λέγεται "συγκοινωνίες" στο τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης- επίσης γνωστό και ως Ελλάδα- είναι τραγικές. Μοναδική ίσως εξαίρεση το Μετρό, αν και ακόμα και σε αυτό η ουγκανιά που δέρνει τα υποβαλκάνια δίποδα, δεν του επιτρέπει να πάρει οριστική εξαίρεση.

Η όλη κατάσταση όπως είπα λοιπόν, είναι τραγική και σύμφωνα με φήμες, είναι ακόμα πιο τραγική και από αυτή που επικρατεί στη διαδρομή Πάνκοτ-Νέο Δελχί (γαμώ τη σιβαλίνγκα μου μέσα), οπότε μένω εδώ και δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

Ακολουθούν όμως διάφορα λόγια που έχουν ειπωθεί (είτε λεκτικά είτε με τα μάτια) και κάποια άλλα που έμειναν απλά σκέψεις, σχετικά την τραγική αυτή κατάσταση και το επίπεδο των υποβαλκάνιων δίποδων...

 "Έχουν απεργία πάλι; Τι ρωτάω ο μαλάκας...ήμουν νιος και γέρασα. Αυτοί μπήκαν λεπτοί και έγιναν χοντροί και θέλουν με το στανιό να βγουν χοντρότεροι, ενώ τα χουν τινάξει όλα στον αέρα. Τι ψάχνεις..."

"Θα μπεις γαμώ το κεράτο μου στο βαγόνι...Θα μπεις! Δεν ειναι σε πιτ της φόρμουλα 1 για να φύγει σε 3 δευτερόλεπτα! Θα μπεις"
 
"Συγνώμη να κατέβω; Συγνώμηηηη να κατέβω; Ε κάνε στη μπαντα να κατέβω γαμώ το κέρατο μου! Δεν θέλω να πάω στην επόμενη στάση μαζί σου. Άιντε!"

"Πάρτε απο μπροστά μου το λόφο να περάσω"

"Το οδόφραγμα παριστάνετε ρε ζώα και κάθεστε μπροστά ακριβώς από τις πόρτες; Εμείς πως θα βγούμε; Πετώντας;"

"Τώρα ξέρω πως νιώθουν οι σαρδέλες στο κουτί"

"Για να κατέβεις από δω μέσα, πρέπει να αρχίσεις να μοιράζεις κλωτσοπατινάδες λες και είσαι σε pit σε βόρβορη τευτονική θρας συναυλία"

"Αμάν! Κάτι νιώθω στο κώλο μου...Κοίτα να δεις που θα πιάσουμε και παιδί εδώ μέσα"

"Γαμιέσαι ρε πούστη! Εσύ ρε μαλακα! Τι παίζεις μουσική από το κινητό; Ακουστικά ρε γαμημένε ξεκωλιάρη δεν υπάρχουν; Τι νομίζεις ότι κρατάς ρε μαλάκα; Κάνα Γκέτο Μπλάστερ και πως είσαι στο Μπρονξ του 1983;"

"Εντάξει ρε μαλάκα σ'ακούσαμε έχεις κινητό και είναι το καινούργιο Αι-Φόουν 114 με βαφλιέρα ενσωματωμένη, είναι ανάγκη να μας το διαφημίζεις, ενώ και καλά μιλάς στο τηλέφωνο;"

"Ελάτε! Καθίστε! Σας παραχωρώ την θέση μου!  Δηλαδή τι θες να πεις, ότι είμαι γριά; Α να χαθείς παλιό αλήτη που θα με πεις και γριά"

"Ίσα μωρή χαρχάλω, που με βλεφαριάζεις κιόλας και σου τρέχουν τα σάλια. Ούτε νεκρός δεν θα στον έδινα"

"Στα αρχίδια μας αν θα του μαγειρέψεις του γιου σου του μαλάκα ή της κόρης σου της τσουράπως, μπριάμ αύριο. Στα αρχίδια μας! Δεν μας αφορά και δεν έχουμε υποχρέωση να το ακούμε κιόλας σε ήχο dolby surround"

"Σκάσε μωρή σακαφιόρα που μόλις βγήκαν τα κινητά μεταφέρατε το κουτσομπολιό από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και το μπαλκόνι, στα ΜΜΜ. Χεστήκαμε αν η 2η ξαδέρφη της Τούλας γαμήθηκε με τον κουμπάρο του Αλέκου του περιπτερά και μετά αυτός το έμαθε και πήγε στο συνεργείο του δράστη και αντί να τον δείρει καταλλήξανε να κάνουν ανταλλαγή συντρόφων και εχει βουίξει για τις ακολασίες όλη η γειτονιά".

"Τι με κοιτάς ρε μαλάκα, κλώνε του Νι-Βο. Βάλε ρε καραγκιόζη λίγο ρεξόνα στη μασχάλη σου ρε μαλάκα γύφτο. 60 ευρώ για μπλούζα οριτζινάλε NBA έχεις...3,5 ευρώ για το ρεξόνα ρε μουνί όχι;"

"Σκατά κατσίκας έβαλες για ζελέ ρε φίλε στο κεφάλι σου; Τι μπόχα είναι αυτή ρε;"

"Καλώς τον "γαμιά"...κοίτα ρε το γκιόζη που ρίχνει και κοφτερές ματιές η αποτριχωμένη μέχρι τα φρύδια μαιμού με το μπλουζάκι V. Tρέχει κάτι ρε μεγάλε και κοιτάς; ...κο.κο.κο... Έτσι μπράβο κουραδομαγκιές αλλού, βλακάκο".

"Σας παρακαλώ...έχω παιδί στο Παίδων σε κρίσιμη κατάσταση και πουλάω αναπτήρες-χαρτομάντηλα κτλ. Δώστε μου κάτι! ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ!"

"Ντριιιιν ντροοοον κλιιιιιιν. ΦΤΟΥ! Πάλι μπήκαν τα μαλακισμένα με τα ακορντεόν"

"Τι σπρώχνεις ρε μαλάκα; Τι σπρώχνεις; Θα μπεις! Μην μου ξαναπιάσεις το κώλο θα φας μπουνιά"

 "Πηγαίντε λίγο πιο μέσα. Πηγαίντε λίγο πιο μέσα...Όλα τα είχαμε ο βοσκός μας έλειπε"

"Δεν είναι χερούλι ο ώμος μου..."

"Σας παρακαλώ είμαι χρήστης, μπλα μπλα μπλα, δώστε μου κάτι. Τι τον κοιτάτε ρε ΖΩΑ? Δώστε του κάτι. Στον άλλο το μαλάκα που χει 25 χρόνια παιδί στο Παίδων του δίνετε...Το τραβάει ο οργανισμός σας το δούλεμα τελικά..."

"Σκάστε ρε καγκούρια! Εντάξει κάνατε κοπάνα απο το σχολείο να πάτε κέντρο. Σκάστε όμως. Δεν έχουμε την όρεξη σας πρωί πρωί μαλακισμένα που γκαρίζετε και κάνετε "πλάκες" μόνο και μόνο για να σας κοιτάξει ο υπόλοιπος κόσμος"

"Άντε γαμήσου μωρή και συ βρωμοτζιβάτη ψωριαρα που θα μου κάνεις και κύρηγμα "επανάστας" μέσα στο Άγιος Αντώνιος-Άγιος Δημήτριος. Άκου εκεί όλα δωρεάν...Βάλε όλο το λεφτόδεντρο στο κώλο."

"Βαλε τον Ριζοσπάστη εκεί που ξέρεις. Χάσατε αγοράκι μου. Σας γάμησαν ο Ρέιγκαν και η Θάτσερ και καλά σας έκαναν. Άιντε στο χρονοντούλαπο να τελειώνουμε".

 "Οχι ρε μαλάκα σκατόγερε, δεν με νοιάζει τι θα έκανες αν ήσουν πρωθυπουργός για μία μέρα. Ψόφα"

"Στα αρχίδια μου αν φάγατε ψωμάκι με τον Ανδρέα. Δεν ειναι καφενείο εδω μέσα. Δεν έχουμε την όρεξη σας... Όποιος ξαναπεί τίποτα θα φάει χώμα"

"Πρέπει να σαι και πολύ μάγκας για να ξεδιπλώνεις και να διαβάζεις με επιτυχία το "ΦΩΣ" μέσα σε ΜΜΜ. Ρισπεκτ!"


"40 λεπτά στη στάση...Λεωφορείο πουθενά. Ας ανάψω  τσιγάρο"

"Φτου! Μολις ανάψα τσιγάρο ήρθε το γαμημένο"

 
Tέλος, το μοναδικό πράγμα που πάντα μου έφτιαχνε και συνεχίζει να μου φτιάχνει το κέφι, είναι να πετύχαινω αυτόν εδώ τον τύπο. Τον Γιωργάρα από τα Πατήσια, αλλά και άλλες γνωστές καλτ παλαβές φιγούρες που πάντα προσθέτουν ένα πραγματικά ευχάριστο χρώμα ρε αδερφέ σε αυτό το μπάχαλο...




Κειμενο ξεπέτα...τέλος. Τα λέμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος του πήγε κόντρα τον έκανε αφίσα. Ακόμα τον ξεκολλάνε από τον τοίχο.

16 comments:

  1. Εγώ απορώ πώς καταφέρνουν άνθρωποι να ξεδιπλώσουν το "Φως" γενικότερα. Επίσης εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε ηλεκτρονικούς πίνακες που λένε σε πόση ώρα έρχεται το μπουρδέλο κι έτσι ξέρουμε πότε να ανάψουμε τσιγάρο και πότε όχι και πάρε τ'αρχίδια μου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kατα τα άλλα ρε μαλάκες κομπλεξάρες...η Αθήνα έχει τα "πάντα" και σεις τίποτα...Και πίνακες έχετε και εκδοτήριο εισιτηρίων μέσα στο μπας.

      Υ.Γ: Aλήθεια πέφτουν μέσα ποτέ στις προβλέψεις?

      Delete
    2. Αν εξαιρέσεις τον απρόβλεπτο μαλάκα που θα παρκάρει στη γωνία για να πάρει τσιγάρα, σπανίως πέφτουν έξω.

      Delete
    3. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ.

      Delete
  2. Συγνώμη, αλλά η φωτογραφία του Γιάννη Βούρου στο τέλος που κολλάει με το πόστ; Πάντως όταν μπαίνω στα ΜΜΕ δεν ακούω τίποτα απο όλα αυτά. Τελικά το mp3 κάνει δουλειά χαχα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο Μικι κολλάει παντού...Και πρόσεχε τι λες γιατί θα φωνάξει τον Γκόγκο, την Βανέσα και τη Σούζι και θα γίνει πανικός!

      Delete
    2. To Mίκι που κολλάει; Σόρι, το έχασα λίγο.

      Delete
  3. Μια φορά που καθόμουν στον ηλεκτρικό πίσω πίσω εκεί που είναι οι πολλές θέσεις μαζεμένες και δίπλα μου ήταν ένα υπέρμουνο, σκάει μύτη ένας τυπάς, κάθεται ακριβώς απέναντί της και αρχίζει να της μιλάει. Και μιλούσε μόνος του για κανα 5λεπτο, ούτε η κοπελιά δεν του έδινε σημασία. Σε κάποια φάση λέει αυτός δυνατά "μπλα μπλα μπλα... γιατί ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ ΚΑΛΑ!". 5-6 άτομα που ήμασταν σε εκείνες τις θέσεις ξεραινόμαστε στα γέλια αυθόρμητα, μας κοιτάει καλά καλά ο τύπος και φεύγει μετά με κατεβασμένο το κεφάλι.

    ReplyDelete
  4. Τα χειρότερα των μουμουμού για μένα είναι να ανοίγουν οι πόρτες και να μπαίνουν οι έξω πριν βγουν οι μέσα, η κωλαρίλα στα καθίσματα, η γλίτσα στα χερούλια, οι μύκητες στον αέρα (αυτά μετράνε για ένα) και η γκαντεμιά του μιά φορά το χρόνο θα τύχει να μην πάρω εισητήριο τότε θα μπουν οι ελεγκτές.

    ReplyDelete
  5. Χε χε χε, παίρνουμε την ίδια γραμμή, έ? Εγώ είμαι ρε αυτή που κουτσομπολεύει το σύμπαν. 10 στάσεις τί να κάνω, να κοιτάω τον απέναντι που κοιτάει τα βυζιά μου;

    ReplyDelete
  6. " ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ". ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΕ!"
    χαχαχα αν και εχω τα δικά μου "πόδια" μηχανή, όποτε έρχομαι στην πρωτεύουσα αν και ταξίδι αστραπή ολα αυτά τα βλεπω ,ναι δεν λες ψέματα το υπογράφω ...
    Υγ μου αρεσε και το απο κατω ποστ σου με το σινεμά ,παω να σε ψαξω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εποχή Σαλιαρέλη? Και λίγα είπα. Μπορεί να χει παιδί στο Παιδων αυτός από εποχές Ανδριανόπουλων. :p

      Delete

Hit The Keyboard