Sunday, November 9, 2014

25 χρόνια






Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Το τσούξιμο που προκαλούν οι φωτό εξαιρετικά κερασμένο σε όλα τα φασισταριά που τολμάνε να μιλάνε για την σάπια ιδεολογία τους και τον "επι γης παράδεισο" της αριστεράς, ακόμα και μετά από 100εκ νεκρούς παγκοσμίως και 25 χρόνια μετά την πτώση του τείχους της ντροπής...


  

 Για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν γουστάρουμε τους φασίστες από όποια μεριά του ίδιου νομίσματος και αν προέρχονται, είναι ημέρα μνήμης και γιορτής.
 

8 comments:

  1. Άμα ήταν όντως τόσο παραδεισένια η Ανατολική πλευρά, γιατί χρειάζονταν το τείχος; Μάλλον για να μην πέσει συνωστισμός από όλους τους Δυτικούς που θα ήθελαν κι αυτοί ένα κομμάτι από παράδεισο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Θα πετύχουμε τον..."παράδεισο επί της γης" όταν εξολοθρεύσουμε όσους διαφωνούν μαζί μας. Seems legit λέμε.

      Delete
  2. Δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ότι υπάρχουν φασίστες και από τις 2 μπάντες. Αριστέρα, δεξιά, μπρος, πίσω, όταν κάποιος θέλει να επιβάλλει τη γνώμη του και να "σκοτώσει" την άλλη πλευρά είναι φασιστόφλωρος αλλά άντε να το καταλάβει

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eίσαι εγκάθετος :p Θα σε μαζέψει η μυστική αστυνομία Κουμουνδούρου.

      Delete
  3. Και το χειρότερο ξέρεις ποιό είναι; Ότι οι αριστεροφασίστες λένε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους φασίστες... Καλά, οι δεξιοφασίστες δεν ξέρουν και να μιλάνε....
    Είναι σαν να σε λένε ομοφοβικό επειδή δεν είσαι γκέι. Μα σώνει και καλά?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά από τέτοια σκηνικά να φάνε και οι κότες. Ψωμοτύρι το χουν κάνει...Δεν συμφωνείς με το λεφτόδεντρο; Δεν συμφωνείς με τον γάιδαρο που πετάει; Αυτομάτως είσαι φασίστας ή νοικοκυραίος ή αστός ή ότι μαλακία λένε τα ούγκανα εξ αριστερών. Καλά τα ξαδελφάκια τους που δεν μπορούν να αρθώσουν καν μια πρόταση, τι να πεις. Εντάξει αυτοί βρωμάνε σκατά και τα βλέπουν όλοι. Τους άλλους δυστυχώς δεν βλέπουν όλοι ότι βρωμάνε και αυτοί σκατά.

      Προχθές σε μια συζήτηση ιντερνετική, πετάχθηκε κάποιος από αυτούς τους ούγκανους τους αριστεροφασίστες και για να αποφύγει τη συζήτηση επί ταμπακιέρας (γνωστή τακτική) έπαιξε την nazi card. Η συζήτηση είχε σχέση με το σκηνικό με την βλαμμένη τη κοπελίτσα και το εισιτήριο.
      Ευγενικά του είπα να πάρει την "κάρτα" και να την βάλει στην οπή του...Ελπίζω να την βρήκε και να το ευχαριστήθηκε και να έχυσε πάνω από μια φωτογραφία από τον "παράδεισο επί της γης"...

      Delete
    2. Αν μου πεις ότι η κουβέντα γινόταν στο Γαλατικό χωριό, θα προσκυνήσω το φάντασμα του bw...
      Κι εγώ εκεί με το ίδιο ακριβώς θέμα ξεμαλλιάστηκα. Αλλά ήταν και προκλητικά γκόμενες οι κρετίνοι... σκέψου ότι 45+ άντρας έγραφε για την τσίπισσα "βουρκώνω από την τόση αδικία".

      Delete
    3. Boυρκώνει? Χα χα χα χα χα χα...Α ρε Ξανθόπουλε...για αυτό ήσουν πάντα απατεώνας. Ποτέ δεν μπόρεσες να βουρκώσεις όπως ο μέσος αριστερο-ούγκανος!

      Delete

Hit The Keyboard